Снимка БулфотоПремиерът разпореди незабавна среща заради Валутния борд. Вчера управителят на

...
Снимка БулфотоПремиерът разпореди незабавна среща заради Валутния борд. Вчера управителят на
Коментари Харесай

Премиерът разпореди незабавна среща заради Валутния борд

Снимка Булфото

Премиерът разпореди незабавна среща поради Валутния ръб. Вчера шефът на Българска народна банка Димитър Радев разгласи, че Валутния ръб и закрепения курс на еврото няма да се трансформират. Изявлението пристигна, откакто се появиха изказвания, че поради присъединението към ERM II страната ни би трябвало да направи тази решителна крачка, написа topnovini.bg .

Темата за анулацията на Валутния ръб и закрепения курс пристигна, откакто на уеб страницата на Българска народна банка се появи информация, че депутатът от ГЕРБ и ръководител на бюджетната комисия Менда Стоянова внася законодателни промени в Закона за Българска народна банка.

„ Когато си в еврозоната не можеш да бъдеш от страните на втора скорост. В общото европейско семейство, общите финанси – кой какъв брой харчи, за какво и какво е обезпечено. Всички желаят да знаят какво е ситуацията на българските банки. Това е задачата “, сподели министър председателят у добави, че по тематиката е чул чудовищни неща.

„ Днес съм упълномощил на финансовия министър да предложения шефа на Българска народна банка Димитър Радев, ръководителя на финансовата комисия Менда Стоянова, както и другите партии – да се вземе едно решение, за което е нужна ратификация от българския парламент “, съобщи министър-председателят и разясни, че това го прави заради всички страхове, които опозицията се пробват да насаждат. „ За да не кажат, че единствено двама души Радев и Горанов биха могли да взимат решение, тъй като тези хора си играят със страховете на хората “, означи той.

По време на съвещанието стана ясно също, че новият екоминистър Емил Димитров е показал информация на премиера за положението на доста от водоемите в страната. „ В следващите няколко дни запечатваш и спираш. Министерство на вътрешните работи му спомага с всички нужни за това чиновници “, сподели Борисов.

Той заръча на енергийния министър Теменужка Петкова да ревизира два ВЕЦ-а, дали работят през нощта, макар възбраната. „ Дали са подавали ток към ЕСО. Ако е по този начин, незабавно запечатваш. “

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР